Nieuws

VIOD verwelkomt record aantal nieuwe leden !

VIOD is hot! Tot nu toe hebben ruim 40 nieuwe leden zich aangemeld voor het nieuwe voetbalseizoen 2019-2020. Nooit eerder in de 48-jarige geschiedenis van onze club hebben wij zoveel nieuwe leden mogen verwelkomen. En dan te weten dat de aanmeldingen nog steeds binnen stromen.

De nieuwe leden zijn voor alle geledingen binnen VIOD. De selectie van trainer Azzadine al Harchaoui wordt komend seizoen versterkt met maar liefst zeven nieuwe spelers. De nieuwelingen zijn Charif Boulaid (Kismet), Chengachi Redouan (vv De Dreef), Tycho van Houten (Kismet), Marco Rovers (Loosdrecht), Matthijs Rutting (UVV), Jente van der Tol (JO19) en Zegert Verhoef (geen club). De concurrentie wordt hiermee groter en dat is natuurlijk een positieve ontwikkeling.

Daarnaast komt er, met name door inspanningen van Joris Vlaanderen, een compleet nieuw 3e elftal. Dit jonge team is samengesteld uit deels bestaande VIOD spelers en deels nieuwe spelers die bijna allemaal een verleden hebben bij VIOD.  

Ook mag VIOD een nieuw damesteam verwelkomen, het eerste senioren damesteam ooit bij VIOD. Voor dit team hebben we echter nog wel een paar dames nodig. Dus ben je een sportieve dame van 16 jaar of ouder en wil je graag tegen een balletje trappen, meld je dan aan bij VIOD. Dan kan via http://www.csvviod.nl/contact

Ook voor de diverse jeugdteams zijn er nieuwe aanmeldingen binnen gekomen en ook hier is nog plek voor meer nieuwe leden. Wees er echter snel bij want vol is vol.

Hierbij nog een woord van welkom aan alle nieuwe VIOD-leden en we hopen dat jullie een mooie tijd in Tienhoven mogen hebben. Gaat vast wel lukken!

Bestuur VIOD

 

Teleurstellende actie!

Zoals ik de laatste weken vaker doe ging ik afgelopen maandag na het werk nog even langs het veld om te kijken hoe het erbij lag. Helaas is dit noodzakelijk omdat het de afgelopen jaren nodig blijkt de aannemer die het onderhoud aan de velden in opdracht van de gemeente Stichtse Vecht uitvoert  gecontroleerd moet worden en aangesproken op het niet goed uitvoeren van hun werkzaamheden en nakomen van gemaakte afspraken. Ook dit jaar heb ik al meerdere malen foto’s verstuurd naar de aannemer van plekken op het trainingsveld die qua begroeiing achterbleven met het verzoek deze extra aandacht te geven of om te verzoeken doordeweeks het veld te sproeien. Het weekend doen we al zelf.     

Vanuit de gemeente is van enig toezicht hierop ook geen sprake dus pakken we dit als vereniging zelf maar op.

Uiteindelijk willen we allemaal aan het begin van het nieuwe seizoen een mooie grasmat. 

Afgelopen maandag 1 juli bleek dat blijkbaar niet iedereen dit wil!

In het doelgebied op het hoofdveld waar afgelopen vrijdag toen ik er was,  nog een mooie groene gloed van opkomend jong gras te zien was, bleek alles in het weekend door “voetballers” omgeploegd. Wat een verschrikkelijk teleurstellende en sneue actie is dit. Gezien het in het doel achtergelaten afval, limonade flesjes en een bierblikje, zijn de “sportievelingen” in ieder geval van een leeftijd geweest waarop je mag verwachten dat je iets meer verantwoording hebt dan men hier heeft laten zien. Vandaag maar weer eens met de aannemer gebeld, nu met het verzoek het doelgebied opnieuw in te zaaien. Inmiddels had hier al een mooie basis kunnen liggen, we zijn nu weer terug bij af.

Ik hoop dat het nog goed komt voor het nieuwe seizoen, wij als bestuur doen in ieder geval onze uiterste best.    

Mocht iemand gezien hebben wie het nodig vonden ons veld te ruïneren, laat het mij weten.

Een teleurgestelde Voorzitter, 

 

Jubilarissen

Dit voorjaar mocht Viod weer twee jubilarissen die de 500 wedstrijden in de senioren hebben weten vol te maken letterlijk en figuurlijk in het zonnetje zetten. Een niet geringe prestatie als je weet dat er met deze twee heren erbij er in totaal nu zeven spelers zijn die dit hebben weten te bereiken.

In maart was het Marcel Burggraaf die zijn 500 ste vol maakte als inmiddels “oproepkracht” binnen de veteranen. Het grootste deel van zijn carrière was Marcel te bewonderen in het derde elftal. Marcel werd gefeliciteerd en ontving de bijbehorende oorkonde, een shirt met naam en aantal wedstrijden en natuurlijk de bloemen.

In mei was het Dick Romijn die exact die dag zijn 500 ste speelde. Hij is de enige die tot nu toe deze reeks vol heeft gemaakt binnen de selectie(1e/2e). Daarbij is Dick met 353 doelpunten de onbetwiste topscorer allertijden en met 9 overwinningen van het prestigieuze “Henk van Ginkel Oliebollentoernooi” op zak ook onbetwist de oliebollen koning. Ook Dick nam in het bijzijn van zijn twee meest favoriete vrouwen de cadeaus in ontvangst.

Beiden van harte gefeliciteerd met deze prachtige prestatie en het bestuur van Viod hoopt jullie nog vaak op het veld tegen te komen.

 

 

Zit jij al op een sport?

Dit is VIOD!

 

 

Floren van Luipen haalt diploma verenigingsscheidsrechter

Floren van Luipen heeft met goed gevolg de cursus verenigingsscheidsrechter doorlopen. Afgelopen vrijdag 10 mei heeft hij zijn diploma in ontvangst mogen nemen. Floren mag nu alle elftallen van VIOD fluiten, het eerste elftal uitgezonderd. Floren nog van harte gefeliciteerd. VIOD is weer een gediplomeerde verenigingsscheidsrechter rijker.